Ne jemi Urbanus

Kompania e parë në Shqipëri
që kujdeset për identitetin dhe mbrojtjen e biznesit tuaj!

Impakti i parë është pikërisht ajo që ngelet në mendjen e konsumatorit,
ndaj Urbanus që prej vitit 2016 sjell shërbimin “From Inception to Conclusion”.
Përmes tij ne ofrojmë konceptimin e imazhit të kompanisë tuaj në çdo dimension të saj. Qëllimi ynë primar është që t’ju krijojmë një identitet unik dhe lehtësisht të identifikueshëm nga konsumatori dhe klienti juaj. Në momentin që është krijuar imazhi i plotë i biznesit ne ofrojmë më pas shërbimin mbi mbrojtjen ligjore të tij duke bërë të mundur mbrojtjen e produktit apo shërbimin e kompanisë nga imitimet e ndryshme. Në mënyrë që biznesi juaj të marrë vlerën e duhur dhe që askush të mund të abuzoj mbi të, ju mbetet vetëm të besoni tek NE.
Jokansa Kuqi

Jokansa Kuqi

Founder & CEO
Urbanus Branding
Shërbimet tona

Shërbimet që ne ofrojmë në lidhje me
Brandimin e Kompanisë janë:

Urbanus Branding

Emër Biznesi


Krijimi i një emri të paharrueshëm është hapi i parë në diferencimin e markës, por është gjithashtu dhe një nga pjesët më kritike të strategjisë së ndërtimit të markës.

Slogan


Slogani është një frazë e shkurtër e përdorur në një kontekst reklamimi që nxjerr në pah imazhin e markës tuaj dhe ju ndihmon të jeni të paharrueshëm. Jo çdokush mund të formulojë profesionalisht një slogan. Ndaj është mirë që t’i adresoheni kompanive serioze dhe që kanë eksperiencë në këtë shërbim, siç jemi edhe ne Urbanus.

Dizenjim Logo


Logoja është arma më e fuqishme e biznesit tuaj. Ju keni vetëm disa sekonda për të tërhequr dhe për të krijuar përshtypjen e parë dhe kurrë nuk keni një shans të dytë për ta berë atë.

Urbanus Branding
Urbanus Branding

Identiteti Vizual


Në mënyrë që një biznes të jetë i suksesshëm, ai duhet të ketë një imazh të qartë dhe të kuptueshëm nga target grupi të cilit i drejtohet.

Kurimi i Rrjeteve Sociale


Çdo biznes i cili ofron shërbime dhe produkte e ka të domosdoshme aparencën në rrjete sociale, pasi vetëm në këtë menyrë mundesia për të përfituar klientë të rinj është shumë më e madhe . Nëpërmjet kanaleve dixhitale që Urbanus ofron, ju keni mundësi që të jeni prezent në platforma të ndryshme si Instagram, Facebook, Linkedin etj.

Urbanus Branding
Urbanus Branding

Spote Promocionale


Spoti është një prezantim audiovizual i mirëmenduar dhe i mirëkonceptuar në tërësinë e tij, që ka si qëllim kryesor ofrimin dhe njohjen e shërbimit të biznesit tuaj.

Dokumentarë Biznesi


Dokumentari është një mënyrë e shkëlqyer për të ndarë historinë e biznesit tuaj (e cila padyshim është një trashëgimi ) me shikuesin. Përfitimet e përmbajtjes së stilit të dokumentarit tejkalojnë përmbajtjen e thjeshtë të videos.

Mbrojtje Ligjore


Informimi mbi fushën e pronësisë intelektuale mund t’ju sjellë të drejta ekskluzive ligjore dhe financiare mbi produktet dhe shërbimet që biznesi juaj ofron.

Urbanus Branding
Urbanus Branding

Website


Duke pasqyruar punën tuaj jeni ju ata që vendosni impaktin që do të keni tek klientët tuaj. Web-i si edhe rrjetet sociale janë prezent 24 orë në 7 ditë të javës dhe mund të vizitohet nga kushdo, kurdo.

Urbanus Branding

Emër Biznesi


Përse ju nevojitet një shërbim i tillë? Sepse krijon ndërgjegjësim kur identiteti juaj bëhet i dallueshëm, ju bëheni më të vetëdijshëm për potencialin e biznesit tuaj.

Slogan


Slogani është një frazë e shkurtër e përdorur në një kontekst reklamimi që nxjerr në pah imazhin e markës tuaj dhe ju ndihmon të jeni të paharrueshëm. Jo çdokush mund të formulojë profesionalisht një slogan. Ndaj është mirë që t’i adresoheni kompanive serioze dhe që kanë eksperiencë në këtë shërbim, siç jemi edhe ne Urbanus.

Urbanus Branding

Dizenjim Logo


Logoja është arma më e fuqishme e biznesit tuaj. Ju keni vetëm disa sekonda për të tërhequr dhe për të krijuar përshtypjen e parë dhe kurrë nuk keni një shans të dytë për ta berë atë.

Urbanus Branding

Identiteti Vizual


Në mënyrë që një biznes të jetë i suksesshëm, ai duhet të ketë një imazh të qartë dhe të kuptueshëm nga target grupi të cilit i drejtohet, ndaj dizenjimi i imazhit është një nga proçeset bazë në krijimin e identitetit të biznesit dhe hapi i parë në promovimin e tij në treg.

Urbanus Branding

Kurimi i Rrjeteve Sociale


Çdo biznes i cili ofron shërbime dhe produkte e ka të domosdoshme aparencën në rrjete sociale, pasi vetëm në këtë menyrë mundesia për të përfituar klientë të rinj është shumë më e madhe . Nëpërmjet kanaleve dixhitale që Urbanus ofron, ju keni mundësi që të jeni prezent në platforma të ndryshme si Instagram, Facebook, Linkedin etj.

Urbanus Branding

Spote Promocionale


Spoti është një prezantim audiovizual i mirëmenduar dhe i mirëkonceptuar në tërësinë e tij, që ka si qëllim kryesor ofrimin dhe njohjen e shërbimit të biznesit tuaj. Këto spote reklamuese realizohen për të promovuar biznesin tuaj dhe produktet/shërbimet e tij.

Dokumentarë Biznesi


Dokumentari është një mënyrë e shkëlqyer për të ndarë historinë e biznesit tuaj (e cila padyshim është një trashëgimi ) me shikuesin. Përfitimet e përmbajtjes së stilit të dokumentarit tejkalojnë përmbajtjen e thjeshtë të videos.

Urbanus Branding

Website


Duke pasqyruar punën tuaj jeni ju ata që vendosni impaktin që do të keni tek klientët tuaj. Web-i si edhe rrjetet sociale janë prezent 24 orë në 7 ditë të javës dhe mund të vizitohet nga kushdo,kurdo.


Urbanus Branding

Mbrojtje Ligjore


Informimi mbi fushën e pronësisë intelektuale mund t’ju sjellë të drejta ekskluzive ligjore dhe financiare mbi produktet dhe shërbimet që biznesi juaj ofron. Emri i kompanisë është një nga asetet më të vlefshme dhe sipërmarrësi mund të përfitojë nga të drejtat që rrjedhin prej saj, në rast se aplikon për regjistrim të markës dhe patentës tregtare.

Kanali jonë ne Youtube

From Inception to Conclusion

Urbanus Youtube Channel
Hapat për tek ne

Si të Bashkëpunoni me ne ?


NA TELEFONONI
EJANI FLASIM
VENDOSIM SË BASHKU
TA GËZONI
Paketat e shërbimeve tona

Zgjidhni
mes Paketave tona

Basic
 • Emër Biznesi
 • Logo
 • Krijim Identiteti
 • Ulje 5%
 • *zërat e mësipërm janë të zëvëndësueshëm sipas kërkesave tuaja
Standard
 • Emër Biznesi
 • Logo
 • Krijim Identiteti
 • Mbrojtje Ligjore
 • Ulje 10%
 • *zërat e mësipërm janë të zëvëndësueshëm sipas kërkesave tuaja
Premium
 • Emër Biznesi
 • Logo
 • Krijim Identiteti
 • Mbrojtje Ligjore
 • Website
 • Ulje 15%
 • *zërat e mësipërm janë të zëvëndësueshëm sipas kërkesave tuaja
Gold
 • Emër Biznesi
 • Logo
 • Krijim Identiteti
 • Mbrojtje Ligjore
 • Website
 • Spot Promocional
 • Ulje 20%
 • *zërat e mësipërm janë të zëvëndësueshëm sipas kërkesave tuaja
Urbanus Branding
Përgjigjet e shpejta për ju

Pyetjet e
shpeshta për ne

Mos hezitoni të na shkruani nëse keni pyetje për ne.
 • Çfarë është brandimi?

  Brandimi ka të bëjë as më shumë dhe as më pak se me imazhin e plotë të biznesit tuaj. Të krijosh brandim do të thotë në thelb t'i aplikoni vlerat e markës tuaj në cdo aspekt të saj. Brandimi është pasqyrimi i plotë se KUSH jeni JU në sytë e kosnumatorit dhe si kërkoni JU të prezantoheni tek ta.

  Cit- Jokansa Kuqi ( CEO )

 • Cfarë do të thotë zëra?

  Me zëra kuptojmë elementë grafik që dizenjohen nga ne.

  Cit- Jokansa Kuqi ( CEO )

 • Çfarë do të thotë mbrojtje ligjore?

  Mbrojtja ligjore në shërbimin tonë ka të bëjë me regjistrimin e markes së biznesit tuaj, e cila, kjo e fundit, lidhet me emrin/imazhin e kompanisë dhe në rast imitimi i jep të drejta të plota markës tuaj nga ana ligjore.
  Por jo vetëm markën, ne mund të mbrojmë dhe cdo ide, projekt të kompanisë ( pavarësisht se është produkt apo shërbim ) kur hidhet në treg si ide origjinale dhe sigurim nga cdo përpjekje të personave të tjerë fizikë/juridikë për ta vjedhur atë.

  Cit- Jokansa Kuqi ( CEO )

0

Projekte

0

Klientë

0

Orë Pune

0

Vite Eksperiencë

Mendimet e klientëve

Çfarë thonë klientët
tanë për ne?

Urbanus Clients
Klientët Tanë

Njihuni me disa
nga klientët?

Keni nevojë për ne?

Mos humbisni kohë
Na Shkruani!

Informacioni i mësiperm do të jetë konfidencial