Formular për shërbimet One Time

0.00%

Ulje

Plotësoni fushat më poshtë duke na dërguar automatikisht të dhënat e mësipërme.

*Në klikim të butonit, të dhënat e mësipërme na dërgohen ne automatikisht

- Disa shpjegime për elementët e Paketës tuaj

Mockupi fillestar  ka 5 zëra, por ju mund të shtoni sa të doni.

Maksimumi një javë. Nëse ju e keni dizajnin e logos super urgjente, mund ta realizojmë edhe më shpejt.

Videot tona janë të  gjitha ne kualitetin absolut 4K.

Mbrojtja ligjore në shërbimin tonë ka të bëjë me regjistrimin e markes së biznesit tuaj, e cila, kjo e fundit, lidhet me emrin/imazhin e kompanisë dhe në rast imitimi i jep të drejta të plota markës tuaj nga ana ligjore.
Por jo vetëm markën, ne mund të mbrojmë dhe cdo ide, projekt të kompanisë ( pavarësisht se është produkt apo shërbim ) kur hidhet në treg si ide origjinale dhe sigurim nga cdo përpjekje të personave të tjerë fizikë/juridikë për ta vjedhur atë.

Cit - Jokansa Kuqi