15042
home,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15042,page-parent,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

BRUNES MARKETING 2021

BRAND DESIGN

TERREN

Fushata "Lër çdo gjë dhe eja në BRUNES"
Fushata "Lër çdo gjë dhe eja në BRUNES"
 • Do jenë citylighte nga një pikë e caktuar deri te showroomet BRUNES.
 • Do krijohet në periudhën kur do ketë oferta sezonale.
Beach Bar
Beach Bar
 • Krijimi i një Beach Bar-i me produktet e BRUNES ku do të shërbejë njëkohësisht edhe si një showroom në bregdet.
Billboard
Billboard

SOCIAL MEDIA

Intervistë me Arkitekt
Intervistë me Arkitekt
 • Video në showroom ku flasim arkitektët dhe japin ide interior design.
Historia Nostalgjie
Historia Nostalgjie
 • Audienca do dërgoj foto të vjetra ku do fokusohemi te mobiljet e asaj kohe.
Fushatë Qytetesh
Fushatë Qytetesh
 • Realizimi i videove çdo muaj në qytete më kryesore të vendit.
 • Stili si i brandeve botërore.
Filter "Shtëpia ime"
Filter "Shtëpia ime"
 • Krijimi i një filtri në social media ku do zgjidhet rastësisht një nga shtëpitë e arreduara për ju.

SPOTE 12 MUAJ

E-COMMERCE
E-COMMERCE
 • Do krijohen spote me në fokus shit-blerja online.
Moter dhe Vella
Moter dhe Vella
 • Do krijohet një mini histori me situata të ndryshme dhe fushata të ndryshme duke ndjekur të njëjtën llogjikë.
 • Spotet do të realizohen në ambjente të ndryshme në përditshmëri.
Spot
Spot
 • Spot produkti stil si brandet më të mëdha botërore.
 • 15 sekonda ku në fokus është cilësia e produktit
Spot Ofertash
Spot Ofertash
 • Për çdo ulje sezonale do krijohen spote dedikuara ofertave ne stil animimi.
BRUNES MarketingUrbanus Branding Company