Preventiv Shërbimesh

Spot Coming Soon

 • Kualiteti Full HD / 4K
 • Regji & Skenar
 • Pamje nga ambienti
 • 4K Drone shooting
 • Video Editing
 • Sound effects
 • Kohëzgjatja 15-20 sek
500 €

Spot Inagurimi

 • Kualiteti Full HD / 4K
 • Regji & Skenar
 • Aktorë, Figurantë & Voiceover
 • Pamje nga ambienti
 • 4K Drone shooting
 • Video Editing
 • Sound effects
1000 €

Spot Interview

 • Kualiteti Full HD / 4K
 • Regji & Skenar
 • Aktorë, Figurantë & Voiceover
 • Video Editing
 • Sound effects
1000 €

Instagram Packets

Instagram Basic

 • Set Fotografik & Video 4K
 • Postime 3 herë në javë
 • Një video në muaj
 • Description kreativ
 • Timeline uniformë
300 €/ muaj

Instagram Premium

 • Set Fotografik & Video 4K
 • Postime 4 herë në javë
 • Dy video në muaj
 • Description kreativ
 • Timeline uniformë
400 €/ muaj

Instagram Gold

 • Set Fotografik & Video 4K
 • Postime 4 herë në javë
 • Tre video në muaj
 • Description kreativ
 • Timeline uniformë
600 €/ muaj

Çdo paketë vjen me:


Një javë falas me kontratë 6 mujore
Dy javë falas me kontratë vjetore

Marketing Dixhital

Marketing Dixhital Silver

 • 400.000 shikime
 • Reklamim në Google
 • Reklamim në rrjetet sociale
 • Email marketing
 • Krijim
 • Monitorim
 • Design
300 €/ muaj

Marketing Dixhital Gold

 • 900.000 shikime
 • Reklamim në Google
 • Reklamim në rrjetet sociale
 • Email marketing
 • Krijim
 • Monitorim
 • Design
400 €/ muaj

Marketing Dixhital Pro

 • 1,500.000 shikime
 • Reklamim në Google
 • Reklamim në rrjetet sociale
 • Email marketing
 • Krijim
 • Monitorim
 • Design
600 €/ muaj

Website Reklamues

 • Ndërfaqe interaktve
 • Animacione kreative
 • Video slider
 • Faqe të brendshme
 • Ekspozim lokacioni
 • Reklamim rrjetesh sociale
 • Livechat integration
 • Whatsapp widget
 • Multilanguage
 • SEO e brendshme
 • Google My Business setup
 • Responsiv në çdo pajisje
 • I shpejtë dhe i sigurt
600 €

Suporti kushton 50 €/muaj.

Website Ecommerce

 • Panel Kontrolli
 • 5'000 Produkte
 • Integrim i 50 produkteve çdo ditë
 • Pagesa online
 • Njoftime me email
 • Ndërfaqe interaktve
 • Animacione kreative
 • Video slider
 • Multilanguage
 • Faqe të brendshme
 • Ekspozim lokacioni
 • Reklamim rrjetesh sociale
 • Livechat integration
 • Whatsapp widget
 • SEO e brendshme
 • Google My Business setup
 • Responsiv në çdo pajisje
 • I shpejtë dhe i sigurt
3000 €

Suporti kushton 100 €/muaj në rastin kur produktet postohen nga stafi i Lobby, dhe 200 €/ muaj në rastin kur produktet postohen nga Urbanus.

Kioska Hardware

 • PLASMV 32" Për hapësira të brëndshme | Veshjë çeliku
 • Windows 10 pro
 • Software ykiosk – os protection
 • Kutia e transportit
3300 €

Informacion

Transporti nuk është i përfshirë ne çmim dhe ka kosto shtesë.
Për ngjyra të tjera përveç ngjyrës së bardhë ose të zezë kostoja është +50 €

Platformë online për kioskën

 • Kategori
 • Oferta
 • Okazione
 • Informacion
 • Hartë
 • Ndërfaqe interaktive
 • Banera me reklama
 • Njoftime
500 €

Revista Lobby

Design i revistës Lobby

Shkrime nga gazetarë profesionistë

- €

Trajnim stafi

Trajnim i punonjësve të Lobby

- €

Printime

Printime profesionale nga Urbanus

- €

Realizimi i ditës së Inagurimit

çmimi varjon