ADMINISTRATION

BAR

SHOWROOM

FIELD MARKETING

MARKETING CAMPAIGNS

BENEFITS

INAGURATION DAY

SPOT COMING SOON

Per spotin coming soon kemi ideuar nje spot ku lobby te vij te klienti si supriz duke percjell kuriozitet dhe deshire per tu informuar me shume rreth llojit te biznesit. Ne teresi te fushates ``coming soon`` i jemi dedikuar trendit me te fundit ku pika kryesore eshte enigma.

SPOT COMING SOON

Per spotin coming soon kemi ideuar nje spot ku lobby te vij te klienti si supriz duke percjell kuriozitet dhe deshire per tu informuar me shume rreth llojit te biznesit. Ne teresi te fushates “coming soon“ i jemi dedikuar trendit me te fundit ku pika kryesore eshte enigma.

Lobby Marketing Urbanus Branding Agency 2020