BRANDING

Rimodelim Logo

Uniforma

Paketime

Paketimet do të jenë cilësore me letër speciale dhe stampim gold. Për paketimet dhuratë do të realizohen fjongo të branduara.

Kartvizita

Menu

Do të paraqiten të gjitha ëmbëlsirat në menu ku do të krijohet një set photoshooting dedikuar menu-së.

Karta Klienti

Thank you Card

Kartolina do të jetë me thënie dashurie dhe emocionale ku secili klient mund tia dedikoj personit të dashur.

NË ÇDO FUSHATË DO TË KRIJOHEN UNIFORMA, CITYLIGHTE, BILLBOARDS, PAKETIME DHE POSTERA PËR SOCIAL MEDIA TË NDRYSHME NGA ATO TË PËRGJITHSHMET.

WEBSITE

Videoshooting
Çdo spot promocional apo spot dedikuar fushatës do publikohet në kreun e homapage-it

Photoshooting
Një set fotografik ku do të jenë në vëmendje ambientet, produktet dhe stafi i Mon Amour.

Blog
Artikuj rreth kurioziteteve të ëmbëlsirave fakteve dhe historikut të tyre.

Historiku i Mon Amour
Kush është Mon Amour dhe si nisi rrugëtimi drejt botës së ëmbël. Synimet dhe qëllimet që ka në tregun shqiptar dhe jo vetëm.

Sektori i risive
Do krijohen faqe dedikuar produkteve limited edition, risive dhe produkteve speciale.

Sektori i eventeve
Në këtë sektor do të paraqiten intervista, eventet, panairet dhe çdo bashkëpunim i Mon Amour.
Do të krijohet një Databazë ku klientët krijojnë profilin e tyre, dhe për çdo promocion ata njoftohen nëpërmjet emailit ku do të përfitojnë nga fushtatat e caktuara.

Ndërfaqe interaktve
Animacione kreative
Homepage slider
Faqe të brendshme
Ekspozim lokacioni
Reklamim rrjetesh sociale
Livechat integration
Whatsapp widget
SEO e brendshme
Responsiv në çdo pajisje
I shpejtë dhe i sigurt

SOCIAL MEDIA

Instagram
Facebook
Linkedin
Tripadvisor

– Postime çdo ditë
– 3 Video + në muaj
– 3 + story çdo ditë
– IGTV emission
– Reels
Postimet do jenë të produkteve, ambienteve, eventeve, stafit, recetave, porosive etj.
Feed-et do të jenë identifikuese dhe dedikuar fushtatave të ndryshme, me ngjyra të ndryshme. Brandi i përgjithshëm do të jetë e zezë/pana me gold. Ndërkohë në sezone të ndryshme do të futen dhe ngjyra të tjera në kombinim.

Promote çdo ditë çdo postimi.

Photoshooting

Photoshooting professional duke u futur në artin e pastiçerisë dhe duke u përshtatur shijes së çdo produkti. Kryesisht produktet do të fotografohen në studio.

 

Videoshooting

Video jo vetëm të produkteve të cilat do të përcjellin prestigj dhe klas, por edhe video promocionale në bashkëpunim me artistët dhe sportistët, figura të cilat nuk janë shumë të konsumuara. Do të krijohen video sociale me njerëz të thjeshtë duke provuar produktet e Mon Amour në mënyrën e kamerës së fshehtë.

 

Fushata e influencerave

Paketime + produkte limited edition. Prsh: Pastashu me krem pistachio ose trileçe me shije luleshtrydhe etj.

 

IGTV

Do të xhirohen emisione me familjen e Mon Amour duke gatuar ëmbëlsira. Emisioni do të jetë i ngrohtë, familjar dhe me ritëm duke pasur batuta dhe të qeshura të herë pas hershme. Do ketë historik, kuriozitete dhe fakte interesante duke e përfunduar me kamer të fshehtë.

FUSHATA NË TERREN

Përvjetori i Mon Amour

“15 vjet me Mon Amour” do të krijohet një event ku do të marrin pjesë personazhe dhe television si dhe njerëzit e thjeshtë për të mos e kategorizuar Mon Amour-in dedikuar një standarti.

 

Pjesëmarrja si sponsor në evente , koncerte apo panaire në Tiranë

 

Fushata dedikuar sezonit (festat zyrtare, 7- 8 marsi, shën valentini etj)

 

Databasa e krijuar në web do të na ndihmojë për të suprizuar gjithë personat ne ditën e tyre të festës. Kjo fushatë do të xhirohet duke e promovuar në të gjitha rrjetet sociale.

Pjesëmarrës në bamirësi (opsionale)

FUSHATA ONLINE

Spote publicitare 4+ në vit të cilat do jenë të kombinuara, emri mon amour + spote produktesh.

Seri spotesh TV

Një ekip prej 30+ do të merren me projektin për Tv Spot Series.

Youtube channel do të krijohet emisioni “Gatuaj me Mon amour” ku do të gatuajnë pjesëtarët e familjes dhe në fund do përfundojë me një kamer të fshehtë

Seriali Mon Amour

Nëpërmjet skenarit do t’i tregohet audiencës historia 15 vjeçare e Mon Amour. Që nga ideatorja kësaj sipërmarrje e deri te sakrificat dhe pasioni i gjithë famijes. Konceptet e serive do të jenë bazuar në të shkuarën, të tashmen dhe të ardhmen.

Do tregohen sakrificat, zënkat, të qeshurat, pasioni, dashuria dhe vështirësitë e githë rrugëtimit të ambicieve. Ndjenjat dhe dëshira e suksesit do përcillet herë pas here te shikuesit duke pasur si pike kyçe produktin e Mon Amour.

Skenari do të ndahet në dy sezone për të ndarë periudhat e ideologjisë dhe pikënisjes nga ajo e zbatimit dhe arritjes.

Të gjitha spotet do të xhirohen në vendet reale ku është zhvilluar historia. Do të marrin pjesë aktorë profesionist të cilët do të kthehen në imazhin e Mon Amour.

14 TETOR KONCERT

Copyright © Urbanus Group