Logo

presentation

Logo

presentation

Packing

presentation

Packing

presentation

Nga zemra, plot dashuri!

Ky është mesazhi i krijuar për paternin e paketimeve të cilat i japin një prestigj dhe rëndësi të veçantë çdo produkti.

Nga zemra e vogël, krijohen valëzimet të cilat vijnë duke u bërë sa më të mëdha, thënë kjo që dashuria e të krijuarit këto ëmbëlsira është po aq e madhe për të gjithe klientët e Mon Amour. Vlen për tu theksuar që ky patern lidhet me kuptimin e emrit të biznesit: “Dashuria Ime”.

Nga zemra, plot dashuri!

Ky eshte mesazhi i krijuar per paternin e paketimeve te cilat i japin nje prestigj dhe rendesi te madhe cdo produkti.

Nga zemra e vogel krijohen valezimet duke u bere sa me te medhaja, thene kjo qe dashuria e te krijuarit ketoembelsira eshte po aq e madhe per te gjithe kliente e Mon Amour. Vlen per tu theksuar qe ky patern perktheht dhe kuptimi i emrit te biznesit, “Dashuria ime”

Uniforma

Uniforma

Uniforma-Dimer-Shkur1t