Marketing Dixhital

Nëpërmjet kanaleve dixhitale që Urbanus ofron
ju keni mundësi që të jeni ndër të parët në platforma të ndryshme
si Google, Instagram, Facebook, Linkedin etj.

Google Adwords

Krijimi dhe menaxhimi i fushatave Google AdWords : Merrni më shumë telefonata, me shume vizita në faqen tuaj dhe në ambientet fizike të biznesit tuaj. Reklamat në Google mund t'ju ndihmojnë të arrini klientët e duhur dhe të rritni biznesin tuaj.

Social Media Marketing

Krijimi dhe menaxhimi i fushatave në rrjete sociale. Merrni më shumë mesazhe në Messenger, Instadirect, WhatsApp nga klientët potenciale. Reklamat tuaja në rrjetet sociale kanë impakt të fuqishëm tek përdoruesit e ketyre rrjeteve sociale.

Email Marketing

Fuqia e email-it në fushën e marketingut është jashtezakonisht e fuqishme kur perdoret per arsye biznesi . Prandaj mundësojmë që Email Marketing te përdoret per te njoftuar me email klientent ekzistues per oferta të ndryshme.

Google AdWords

Google Ads është një platformë reklamimi online e zhvilluar nga Google, ku reklamuesit paguajnë për të shfaqur reklama të shkurtra, oferta shërbimesh, lista të produkteve, përmbajtje video etj. Qëndroni pranë klientëve kur ata po kërkojnë biznese si ato të tuat në Google. Paguani vetëm për rezultate, si klikimet në faqen tuaj të internetit ose telefonatat në biznesin tuaj. Reklama juaj mund të shfaqet në Google në momentin kur dikush po kërkon produkte ose shërbime si tuajat.

Mëso më shumë

Search Network

Kur reklamoni në formën Google Search Network reklama juaj do të shfaqet afër rezultateve të kërkimit kur dikush kërkon me terma që lidhen me një nga fjalët tuaja kryesore ose fjalët kyçe të përzgjedhura nga ju. Reklamat janë në formë Text ads, Dynamic Search Ads, and call-only ads.

Display Network

mund të ju ndihmojë të arrini klientet ndërsa ata janë duke kërkuar në uebfaqet e tyre të preferuara, duke shikuar videot në YouTube, duke kontrolluar llogarinë e tyre Gmail ose duke përdorur aplikacione. Reklamat janë në formë baneri dhe ndahen në: Responsive Display ads, Uploaded image ads, Youtube ads, Gmail ads

Responsive Display ads

Janë reklama të përbëra nga text, imazh dhe logo të ndërthurura së bashku.

Uploaded image ads

Janë reklama të përbëra nga imazhe. Mund të vendosen si imazhe ose si kod I HTML5.

Youtube ads

Janë reklama të përbëra nga imazhe ose video dhe shfaqen ne youtube.

Gmail ads

Janë reklama të përbëra nga text dhe shfaqen ne fillim të inbox te Gmail.

SMM - Social Media Marketing

Reklamat tuaja shfaqen në Facebook, Instagram, Messenger dhe Network Audience

Feeds


 1. Facebook News Feed - Reklamat tuaja shfaqen në desktop news feed kur njerëzit hyjnë në faqen e internetit të Facebook në kompjuterët e tyre. Reklamat tuaja shfaqen në mobile news feed kur njerëzit përdorin aplikacionin Facebook në pajisjet celulare ose hyjnë në faqen e internetit të Facebook përmes një shfletuesi celular.
 2. Instagram Feed - Reklamat tuaja shfaqen në mobile feed kur njerëzit përdorin aplikacionin Instagram në pajisjet mobile. Reklamat Instagram feed shfaqen vetëm tek personat që shfletojnë aplikacionin Instagram
 3. Facebook Marketplace - Reklamat tuaja shfaqen në faqen krysore të marketplace kur dikush shfleton në marketplace.
 4. Facebook Video Feeds - Reklamat tuaja video shfaqen në faqen krysore të marketplace kur dikush shfleton në marketplace.
 1. Facebook Right Column - Reklamat tuaja shfaqen në kolonën e djathtë dhe u shfaqen vetëm njerëzve që shfletojnë Facebook-un në kompjuterët e tyre.
 2. Instagram Explore - Reklamat tuaja shfaqen në përvojën e shfletimit kur dikush klikon në një foto ose video.
 3. Messenger Inbox - Reklamat tuaja shfaqen në kryefaqen e Messenger.

Stories

In-Stream

 1. Facebook Stories - Reklamat tuaja shfaqen në story në Facebook
 2. Instagram Stories - Reklamat tuaja shfaqen në story në Instagram
 3. Messenger Stories - Reklamat tuaja shfaqen në story në Messenger
 1. Facebook In-Stream Videos - Reklamat tuaja shfaqen ndërmjet transmetimeve të drejtpërdrejta në Facebook

Search

 1. Facebook Search Results Reklamat tuaja shfaqen pranë rezultateve të kërkimit përkatës në Facebook dhe Marketplace.

Messages

 1. Messenger Sponsored Messages Reklamat tuaja shfaqen si mesazhe për njerëzit që kanë një bisedë ekzistuese me ju.

In-Article

 1. Facebook Instant Articles Reklamat tuaja shfaqen në Instant Articles brenda aplikacionit celular Facebook.

Apps


 1. Audience Network Native, Banner and Interstitial - Reklamat tuaja shfaqen në aplikacione e Audience Network
 2. Audience Network Rewarded Videos - Reklamat tuaja shfaqen në forme video në aplikacione e Audience Network